Звичайно, перше правило – це кофемашина Saeco. Вона може приготувати капучино, латте, лунго так, як любите ви або ваш бізнес-партнер. Навіть найвибагливіший цінитель кави залишиться задоволений. Ми розповімо, як не вдарити в бруд обличчям.
Прості правила кавового етикету
- Розливати каву потрібно в спеціальному приміщенні, робити це прямо при гості – моветон.
- Попередньо підігрійте кавовий посуд до + 40 градусів. Ви будете здивовані результатом.
- Каву потрібно варити безпосередньо перед подачею. Ви не хочете, щоб воно охололо?
- Молоко і вершки слід подавати в окремому молочнику. Додавати вершки, лимон та інші інгредієнт без прохання співрозмовника, - моветон.
- Ложечку кладіть під ручку чашки, яка повинна бути повернута направо і бути паралельна краю столу. Нічого складного. Дотриманням кавового етикету ви демонструєте повагу до бізнес-партнера.
- Цукор покладіть на ложечку, не ставте на стіл цукорницю. Запам'ятали? Це правило потрібно дотримуватися неухильно.
- Цукерки та печиво повинні бути у вазі. Лимон-нарізаний і поданий з двузубой вилочкою. Серветки покладіть на стіл після того, як виставите чашки. Етикет - справа тонка.
- Якщо готуєте різні напої, поцікавтеся, що люблять запрошені. Ви ж не станете нав'язувати людині ваш вибір?
- Ставте і прибирайте чашки зі столу зліва від людини. Просто і зрозуміло.
- Порядок подачі кави: першу чашка-гостю-керівнику, другу –господареві-керівнику, третя і четверта – гостям по субординації (пам'ятайте, що права сторона –почесна), п'яту і шосту – співробітникам приймаючої сторони. Не заплутайтеся.
- Через годину Запропонуйте каву повторно. Ви ж не хочете, щоб вас вважали негостинним?
- Запропонуйте своїм гостям чай, сік, мінеральну воду. Завжди повинна бути альтернатива.
Якщо розгубитеся або що – небудь забудете, запропонуйте гостям ще одну чашку кавового задоволення-Saeco приготує її за хвилину. Повний успіх гарантований!