У нашому фірмовому інтернет-магазині ви можете придбати виключно якісний кава. Його гідності вам перерахує будь-який фахівець, спробувавши той чи інший сорт. Крім того, кавомашини Saeco більш ніж розташовують до дегустації - вони готують дивно смачну каву.
Як підготуватися до дегустації?
Для початку зосередьтеся. Зверніть увагу: за дві години до процедури не можна ні пити, ні їсти. У цей день можете забути про духів. Тестований кави повинен бути свіжомеленим, вагою рівно 7,25 грама. Ложка, яка знадобиться для процедури, бажано, але не обов'язково, повинна бути виготовлена з металу, мати Срібне покриттям і закруглені кінці. Приступаємо до найцікавішого.
Запах
Вдихніть аромат кави і запишіть свої враження. Майстри-дегустатори виділяють два аромати: солодкувато-квітковий і солодкувато-пряний. Можливо, ви не зможете віднести запах вашої кави до того чи іншого пункту класифікації, в такому випадку запишіть ваші враження максимально докладно. Зробіть наступне: налийте в каву 150 мл кип'яченої води, дайте йому настоятися, а потім вдихніть аромат. Знову Зробіть нотатки. Якщо кава хороший, його можна буде описати словами "трав'яний", "фруктовий».
Смак
Найприємніша частина процедури. Зачерпніть напій ложкою і втягніть рідину в рот. Пробувати тестований кави необхідно саме так, щоб всі смакові рецептори змогли повідомити вам необхідну інформацію про якість продукту. Смак кави описують різними словами: кислотний, винний, соковитий, прісний. Зверніть увагу: якщо ваш язик відчув печений смак, значить тестований напій дуже далекий від ідеалу. Печений присмак має кави, який видихався через те, що його занадто довго смажили при низькій температурі.
Навіть, якщо, провівши спрощену поцедуру дегустації, описану в нашій статті, ви не відчуєте, що здатні до цієї справи, приводів засмучуватися немає. Кавомашини Saeco готують настільки досконалий кави, що його досконалість очевидно навіть для непрофесіонала! Просто насолоджуйтеся улюбленим напоєм.